Over Sandra

Ik ben Sandra van Keulen, geboren in Utrecht en als oudste dochter van een nuchtere Zeeuw uit Middelburg en een sociale Utrechtse opgegroeid in Zuid-Afrika, Midden-Oosten en Nieuwegein.
Na een vrij praktische en algemene HBO studie van Facilitair Management en vele reizen nu 'gestrand' in Breda.
Ik heb een brede interesse, ben heel veelzijdig en ‘duik’ graag ergens in. Ik hou graag het overzicht, bekijk het totaalplaatje en leg makkelijk verbanden.
Ik heb veel bewondering voor mensen die van natuurlijke materialen iets moois kunnen maken met hun handen. Zelf ben ik helemaal niet handig (ik laat nog wel eens wat uit mijn handen vallen) en veel meer een denker.

Als ambachtsmens ben je zelf je onderneming. Alleen als je persoonlijk groeit, ontwikkel je je onderneming mee. Jezelf in je creatieve vak ontwikkelen gaat je bijna vanzelf af. Het ontwikkelen van ondernemers competenties zul je bewust moeten doen als je de ambitie hebt om ervan te kunnen (blijven) leven. Jou (verder) op jouw pad helpen in een succesvolle bedrijfsvoering is mijn passie.
Als jij je kunt focussen op jouw talent en op het creëren van wat jou blij maakt, dat is waar jij van ‘opbloeit’. Als je het goed doet kun je er je bedrijf van maken en kun je meer bereiken. Ik word ik er blij van als ik jou daardoor zie groeien. Het is mijn passie om dat met jou mogelijk te maken.

Ik ben: praktisch, flexibel, integer, loyaal.
Ik kan me goed inleven, strategisch met je meedenken en plannen praktisch en concreet maken.

Mijn werkervaring

  • Eigenaar van Lankhorst design en print BV (merk Assembli DIY decoration)
    Financieel manager en HR manager bij drukkerij
  • Hoofd Klantenservice
  • Office Manager/ Directie Secretaresse

Verbinden?

Ik ben zeer benieuwd naar jou en wat er uit je handen komt. En hoe je het ondernemerschap ervaart.

Volg mij op social media, stuur me een bericht, bel naar tel. +31 6 2940 4044 of stuur een LinkedIn verzoek om kennis te maken!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram