Sandra Office Support

Misschien ken je mij van Sandra Office Support?
Ik heb van 2015 tot 2020 ondersteunende diensten aangeboden onder de naam SOS (Sandra Office Support). In 2020 heb ik mijn focus verlegd en de naam veranderd in Ambacht in de Markt.

Na een paar jaar Office Support werk ontdekte ik dat het strategische meedenken met een andere ondernemer mij meer energie en enthousiasme geeft. Op een coachende manier de ander helpen met keuzes in zijn/ haar onderneming. Dat kan ik te weinig doen als ik een steeds terugkerende berg administratie voor een ander blijf doen.

Dus ik heb de keus gemaakt om me helemaal te richten op deze nieuwe rol.
En om nog preciezer te zijn: de soort ondernemers waar ik het prettigst mee werk, zijn ZZP'ers die creatieve makers zijn met een eigen onderneming.
Ik bewonder en waardeer de ambachtslieden en ga daar graag mee aan de slag.

Echt vakmanschap verdient meer aandacht en waardering!

Vandaar dat ik de naam ook aangepast heb naar: Ambacht in de markt.

Wees welkom en kijk rond op deze nieuwe website over groeikansen in de markt, een duurzaam groeitraject volgen en de blogs die ik schrijf voor creatieve makers over deze onderwerpen.
Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt.
Ook als het gaat over ondernemingsvormen, administratie, belastingdingen of wat je dan ook tegenkomt als ondernemer.
Ik denk graag met je mee!

Kernwoorden blogs

beursdeelname competenties creatiefmetcijfers dashboard evenement focus groei groeikansen groothandel hart kadobon kadotip kiezen klantgerichtheid meten=weten netwerken perfectionisme rendement strategie succesfactoren verkoop verkooppunten winkel

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram