Hoe sta je 'in de markt'?

Ben je een creatieve vakman of vakvrouw en heb je daar je werk van gemaakt? Je bent vooral creatief bezig, en het ondernemen kost je moeite?
Zichtbaar zijn en verkoop en marketing voel je je ineens niet zo handig of creatief in?
Of heb je een specifieke vraag of dilemma? Loop je ergens vast? Heb je behoefte aan een blik van buitenaf, iemand die met je meedenkt?

Vaak ben je zo druk met het 'beklimmen van de berg' dat je niet doorhebt op welk punt je bent. En dat je misschien wel aan de schaduwkant zit. En dat je de volgende stappen even niet ziet. Zal ik eens met je meedenken?Ik help je om jouw top weer in het vizier te krijgen en om uit de schaduw te komen.

"Fijn om zaken te kunnen bespreken met een buitenstaander."

Liesbeth Bossink - foto en boek

Waar zit jouw groeikans?

Tijdens de groeikansen-scan zoomen we in op allerlei onderdelen van je onderneming. Ik denk met je mee in de vraag of dilemma waar je op dit moment tegenaan loopt.

Frisse blik

Door mijn frisse blik op jou als creatieve maker in jouw onderneming verheldert jouw zicht op waar de strategische groeikansen in de markt liggen.
Na afloop stuur ik je een (kort) verslag met persoonlijke en praktische tips die je meteen op je actielijst kunt zetten.

Waarde

Een 1-op-1 sessie (na de kennismaking) van ongeveer 1,5 uur met mijn exclusieve tijd en aandacht voor jou en je onderneming heeft een waarde van 125,-.
Plan je meteen een vervolgsessie binnen 3 maanden, dan bied ik aan om 2 sessies te doen voor in totaal 195,-
In de tussentijd blijf ik beschikbaar voor vragen, tips en praktische support.

Neem contact met me op voor een (gratis) kennismaking. Ik denk graag met je mee!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram