De persoonlijke groeikansen-scan geeft een analyse van je kansen in de markt waar je kunt groeien met je onderneming en de onderwerpen waar je als ondernemer zou kunnen groeien.

Hoe sta je 'in de markt'?

Ben je een creatieve vakman of vakvrouw en heb je daar je werk van gemaakt? Je bent vooral creatief bezig, en het ondernemen kost je moeite?
Zichtbaar zijn en verkoop en marketing voel je je ineens niet zo handig of creatief in?
Heb je een specifieke vraag of dilemma? Loop je ergens vast? Heb je behoefte aan een blik van buitenaf, iemand die met je meedenkt?

Vaak ben je zo druk met het 'beklimmen van de berg' dat je niet doorhebt op welk punt je bent. En dat je misschien wel aan de schaduwkant zit. En dat je de volgende stappen even niet ziet. Zal ik eens met je meedenken? Ik help je om jouw top weer in het vizier te krijgen en om uit de schaduw te komen.

Waar zit jouw groeikans?

Tijdens de groeikansen-scan zoomen we in op allerlei onderdelen van je onderneming. Ik denk met je mee in de vraag of dilemma waar je op dit moment tegenaan loopt.

"Fijn om zaken te kunnen bespreken met een buitenstaander."

Liesbeth Bossink - foto en boek

Frisse blik

Door mijn frisse blik op jou als creatieve maker in jouw onderneming verheldert jouw zicht op waar je staat en waar de strategische groeikansen in de markt liggen.
Na afloop stuur ik je een (kort) verslag met persoonlijke en praktische tips die je meteen op je actielijst kunt zetten.

"Door even samen te sparren met jou als objectieve buitenstaander ben ik weer op ideeën gekomen om aan te pakken om verder te komen"

Waarde

Een 1-op-1 sessie (na korte kennismaking) van ongeveer 1 uur met mijn exclusieve tijd en aandacht voor jou en je onderneming.
In de tussentijd blijf ik beschikbaar voor vragen, tips en praktische support.

Neem contact met me op voor een gratis kennismaking en groeiscan. Ik denk graag met je mee!

Ik ben er voor de ZZP'er die de ondernemer in zichzelf wil ontwikkelen om zijn/haar bedrijf beter in de markt te zetten. Op basis van een heldere strategie met focus een beter resultaat bereiken met het uitoefenen van jouw ambacht.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram