Trots op...

Liesbeth heeft ooit mijn portretfoto’s gemaakt voor mijn eerste website. Een prettig en heel creatief iemand met passie voor fotografie met een verhaal en voor boekbinden: letterlijk met naald en draad verbinden en vertellen van een verhaal.

Ze wil graag meer mensen bereiken met haar kunst, maar het lukte haar niet goed. Werken in haar atelier gaat prima, ze maakt mooie foto’s en ze beleeft veel plezier in het geven van workshops (als die georganiseerd worden). Maar ze vond het lastig om zelf aan het roer te gaan staan.

“Ik ben heel creatief en heb veel ideeën maar het lukt me maar niet om mijn focus te houden. Vanalles plannen, de stappen bedenken en te organiseren wat er nodig is om resultaat te behalen.... hoedan?”

Creatieve strategie

We zijn samen aan de slag gegaan om eerst naar de strategie te kijken. Eerst weten waar je passie precies ligt, waar doe je het voor? Wat zijn nu eigenlijk de producten waar je je op gaat richten en voor wie? Wat wil je bereiken?

En daarna: wat is daarvoor nodig? Een van de uitdagingen is het balanceren tussen structuur en creatieve tijd. Met hulp van Trello orde brengen in alle taken die er te doen zijn, zonder daarbij zorgtaken in het gezin en de eigen ontspanning uit het oog te verliezen. Tegelijkertijd voldoende tijd inplannen (= blokken) om creatief aan de slag te kunnen. Een extra uitdaging nu het hele gezin thuis werkt en niet naar school/werk en zij zelf niet naar haar atelier kan.

Ondanks de bizarre situatie rondom Corona heeft Liesbeth in korte tijd al een strategie gecreëerd die bij haar past en voor haar werkt.

Ik ben oprecht trots op Liesbeth Bossink en hoe zij zich nu ontwikkelt en ben benieuwd naar de stappen die ze nog gaat zetten.

WOW: je kunt het resultaat van Liesbeths werk volgen op haar Instagram en Facebook.

Wordt vervolgd...

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram